Реалізація операції диференціювання у мікроконтролерах - Мороз, В.І.; Оксентюк, В.М.; Снітков, І.Ф. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У статті пропонується спосіб реалізації цифрового диференціатора для мікропроцесорних і мікроконтролерних систем, який робить його працездатним в широкому діапазоні кроків дискретизації за наявності зовнішних завад. The approach for digital differentiation for microcontrollers with robustness in wide range of the sampling steps is presented.