Белей Л. Л. Українська мова на початку ХХІ ст.: параметризація соціально-лінгвістичних змін - Філак, І. (Мовознавство, 2020)
Рецензія на книгу: Белей Л. Л. Українська мова на початку ХХІ ст.: параметризація соціально-лінгвістичних змін. Київ : Люта справа, 2019. 208 с.