Взаимодействие трикарбонильного комплекса рения(I) с 9-метиладенином - Пилецкая, К.А.; Бобухов, Д.В.; Штеменко А.В. (Украинский химический журнал, 2012)
Разработана методика синтеза трикарбонильного комплекса рения(I) с 9-метиладенином. Состав и строение полученного комплексного соединения установлены с помощью ИК-, масс-, ПМР-спектроскопии, а также термического и элементного анализов. Розроблено методику синтезу трикарбонільного комплексу ренію(I) з 9-метиладеніном. Склад та будову отриманої комплексної сполуки досліджено за допомогою ІЧ-, мас-, та ПМР-спектроскопії, а також термічного та елементного аналізів. The method of synthesis of tricarbonylrhenium(I) complex with 9-methyladenine was elaborated. Composition and structure of the received complex compound were established by IR, mass, PMR spectroscopy, thermal and elemental analysis.