Інформаційно-аналітична система для стратегічного планування в ПЕК і формування прогнозного енергетичного балансу на базі економіко-математичної моделі «TIMES-Україна» - Подолець, Р.З.; Дячук, О.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Розроблено інформаційно-аналітичну систему, яка дозволяє якісно аналізувати структуру енергетичних, матеріальних та фінансових потоків енергетичної системи України, формувати прогнозний і досліджувати звітний енергетичний баланс, розраховувати альтернативні сценарії розвитку енергетичної системи України тощо. Designed information analysis system enables to perform quantitative and qualitative structured analysis of energy, material and financial flows in Ukrainian energy system, create forecasted and investigate reported energy balance, estimate alternative scenarios of energy sector development.