Синтез 1-заміщених 5-піразолілтетразолів - Панасенко, Н.В.; Братенко, М.К.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2012)
Розроблено метод синтезу 1-метил(феніл)-5-піразолілтетразолів, який грунтується на взаємодії піразол-4-карбоксімідоїлхлоридів із триметилсилілазидом. Разработан метод синтеза 1-метил(фенил)-5-пиразолилтетразолов, основанный на взаимодействии пиразол-4-карбоксимидоилхлоридов с триметилсилилазидом. The method of the synthesis of 1-methyl(phenyl)-5-pyrazolyltetrazoles based on interaction of pyrazol-4-carboximidoylchlorides with trimethylsilylazide has been developed.