Сучасні проблеми фізико-неорганічної хімії, нанохімії і технології (виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми "Неорганічна хімія") - Коваль, Л. (Украинский химический журнал, 2012)
З метою визначення пріоритетних напрямків розвитку фізико-неорганічної хімії в Україні 24–28 вересня 2012 року була проведена виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми “Неорганічна хімія” за тематикою “Сучасні проблеми фізико-неорганічної хімії, нанохімії і технології”. Організатори — наукова рада НАН України з проблеми “Неорганічна хімія”, Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І.Вернадського НАН України (ІЗНХ) та Ужгородський національний університет (УжНУ).