Синтез, реакції та фізико-хімічні властивості похідних імідазо|1,2-f|-, оксазоло|2,3-f|ксантинів - Романенко, М.І.; Рак, Т.М.; Черчесова, О.Ю. (Украинский химический журнал, 2013)
Розроблено методи синтезу неописаних раніше 2,8-дизаміщених 1,7-диметилімідазо[1,2-f]ксантину та 6-заміщених похідних 2,8-диметилоксазоло[2,3-f]ксантину. Разработаны методы синтеза неописанных ранее 2,8-дизамещенных 1,7-диметилимидазо[1,2-f]ксантина и 6-замещенных производных 2,8-диметилоксазоло[2,3-f]ксантина. Methods of synthesis of previously undescribed 2,8-disubstituted 1,7-dimethylimidazo[1,2-f]xanthine and 6-substituted derivatives of 2,8-dimethyloksazolo[2,3-f]xanthine.