Із зали засідань Президії НАН України (7 вересня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 7 вересня 2022 року розглядалися такі питання: холінергічні механізми розвитку нейрозапалення і нейродегенерації (доповідач — академік НАН України М.В. Скок); нові методи оцінювання міцності та прогнозування ресурсу критичних елементів обладнання АЕС (доповідач — доктор технічних наук О.Ю. Чирков); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.