Із зали засідань Президії НАН України (21 вересня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 21 вересня 2022 року розглядалися такі питання: • Грегор Мендель і його роль у розвитку генетичної науки: до 200-річчя від дня народження (доповідач — академік НАН України Я.Б. Блюм); хемоінформатика як ефективний інструмент прогнозування і конструювання нових речовин з комплексом необхідних властивостей (доповідач — член-кореспондент НАН України В.Є. Кузьмін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.