Із зали засідань Президії НАН України (5 жовтня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 5 жовтня 2022 року розглядалися такі питання: нові технології і методи теплоенергопостачання в комунальній енергетиці (доповідач — академік НАН України Ю.Ф. Снєжкін); клітинні біотехнології з розроблення нових еквівалентів дерми для лікування масивних опіків (доповідач — доктор біологічних наук Л.Л. Лукаш); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.