Нові методи оцінювання міцності та прогнозування ресурсу критичних елементів обладнання АЕС (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 7 вересня 2022 р.) - Чирков, О.Ю. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено результатам досліджень, проведених в Інституті
проблем міцності ім. Г.С. Писаренка НАН України щодо створення уточнених моделей і методів розв’язання актуальних прикладних задач механіки, пов’язаних з обґрунтуванням міцності та прогнозуванням ресурсу елементів обладнання реакторних установок АЕС з водо-водяним енергетичним реактором (ВВЕР). The report is devoted to the results of research conducted at G.S. Pisarenko Institute for Problems of Strength of the
NAS of Ukraine on the development of refined models and methods for solving relevant applied problems in mechanics
related to substantiating the strength and predicting the service life of reactor equipment elements for NPP with waterwater
energetic reactor (WWER).