Нові технології і методи теплоенергопостачання в комунальній енергетиці (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 5 жовтня 2022 р.) - Снєжкін, Ю.Ф. (Вісник НАН України, 2022)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних та прикладних наукових досліджень Інституту технічної теплофізики НАН
України, спрямовані на створення енергоефективних технологій і обладнання для підвищення надійності та ефективності функціонування комунальної теплоенергетики України. The report presents the most important results of fundamental and applied scientific research of the Institute of Engineering
Thermophysics of the NAS of Ukraine, aimed at creating energy-efficient technologies and equipment to increase
the reliability and efficiency of the functioning of municipal thermal power sector in Ukraine.