Клітинні біотехнології з розроблення нових еквівалентів дерми для лікування масивних опіків (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 5 жовтня 2022 р.) - Лукаш, Л.Л. (Вісник НАН України, 2022)
Доповідь присвячено результатам багаторічних досліджень, проведених
в Інституті молекулярної біології і генетики НАН України, зі створення
нових ефективних та безпечних тимчасових еквівалентів дерми, або дермальних покриттів, для лікування масивних опікових ран. The report is devoted to the results of long-term research conducted at the Institute of Molecular Biology and Genetics
of the NAS of Ukraine on the development of new efficient and safe temporary dermal equivalents, or dermal coatings,
for the treatment of massive burn wounds.