80-річчя академіка НАН України А. А. Халатова (Вісник НАН України, 2022)
14 грудня 2022 р. виповнюється 80 років провідному вченому
в галузі високотемпературної теплофізики, доктору технічних
наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України,
завідувачу відділу Інституту технічної теплофізики НАН України академіку НАН України Артему Артемовичу Халатову.