Електрохiмiя: минуле, сучасне, майбутнє (за матеріалами виїзної сесії наукової ради НАНУкраїни з проблеми "Електрохімія”) - Глущак, Т. (Украинский химический журнал, 2013)
21—25 січня 2013 року на базі ДВНЗ “Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника” (ПНУ) в резиденції “Синьогора” на Івано-Франківщині відбулась виїзна сесія наукової ради НАН України з проблеми “Електрохімія”, на якій провідні фахівці України з електрохімії обговорювали перспективні напрями розвитку фундаментальних та прикладних досліджень в області електрохімії, аналізували сучасний стан досліджень та здобутки електрохімічної науки. Сесія була присвячена 95-й річниці Національної академії наук України та 150-річчю від дня народження академіка В.І.Вернадського.