Микроклональное размножение грецкого ореха (Yuglans regia L.) путём соматического эмбриогенеза - Зарнадзе, Н.Ж.; Ломтатидзе, Н.Д.; Зарнадзе, Р.Ж.; Варшанидзе, Н.И.; Джапаридзе, З.Т. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
С использованием модифицированной среды Гамборга В5, дополненной БАП и НУК или БАП и ИМК в разных концентрациях и соотношениях, разработана система получения регенерантов грецкого ореха путём соматического эмбриогенеза, которую можно использовать для массового размножения посадочного материала. З використанням модифікованого середовища Гамборга В5, дополненого БАП та НОК або БАП та ІМК в різних концентраціях та співвідношеннях, розроблена система отримання регенерантів волоського горіха шляхом соматичного ембріогенеза, яку можна використовувати для масового розмноження посадкового материала. Using modified Gamborg BS nutrient medium supplemented with BAP and IAA or BAP and IBA in varying concentrations and ratios there was developed strategy for generation of Yuglans regia regenerants via somatic embryogenesis suitable for mass propagation as planting stocks.