Синтез та фiзико-хiмiчнi властивостi похiдних 7-R-3-бензилксантинiл-8-метилтiоацетатної кислоти - Александрова, К.В.; Дячков, М.В.; Шкода, О.С.; Васюк, С.О. (Украинский химический журнал, 2013)
Розроблено прості препаративні методики синтезу невідомих похідних 7-R-3-бензилксантиніл-8-метилтіоацетатної кислот — солей, естерів, гідразидів та іліденгідразидів, структуру яких підтверджено даними елементного аналізу, ІЧ- та ¹Н ЯМР-спектроскопії. Разработаны препаративные методики синтеза неизвестных производных 7-R-3-бензилксантинил-8-метилтиоацетатных кислот — солей, эфиров, гидразидов и илиденгидразидов, структура которых подтверждена данными элементного анализа, ИК- и ¹Н ЯМР-спектроскопии. It was developed a preparative methods of synthesis of unknown derivatives of 7-R-3-benzylxanthinyl-8-methylthioacetic acids — salts, esters, hydrozides and ylodenhydrazides, the structure of which has been proved by the data of elemental analisys IRand ¹Н NMR-spectroscopy.