Синтез, реакції та фізико-хімічні властивості похідних 7-β-гідроксиетил-3-метил-8-тіоксантину - Романенко, М.І.; Пахомова, О.О.; Макоїд, О.Б.; Милова, А.О. (Украинский химический журнал, 2013)
Розробленo методи синтезу не описаних раніше похідних 7-β-гідроксіетил-3-метил-8-тіоксантину та 8-метил-2,3-дигідро-1,3-тіазоло[2,3-f]ксантину. Разработаны методы синтеза не описанных ранее производных 7-β-гидроксиэтил-3-метил-8-тиоксантина и 8-метил-2,3-дигидро-1,3-тиазоло[2,3-f]ксантина. Methods of synthesis of previously undescribed derivatives 7-β-hydroxy-3-methyl-8-tioxanthine and 8-methyl-2,3-dihydro-1,3-thiazolo[2,3-f]xanthine.