Михайло Васильович Зубець: до 70-річчя від дня народження - Сиволап, Ю.М. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
7 квітня 2008 р. Михайлу Васильовичу Зубцю – президенту Української академії аграрних наук, докторові сільськогосподарських наук, професору, академіку УААН, академіку РАСХН виповнилося 70 років від дня народження.