Володимир Васильович Моргун: до 70-річчя від дня народження - Коць, С.Я.; Майор, П.С. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
10 березня 2008 р. виповнилося 70 років видатному українському вченому в галузі генетики і селекції рослин, експериментального мутагенезу, генетичної інженерії, біотехнології та фізіологічної генетики академіку НАН України Володимиру Васильовичу Моргуну.