Науково-педагогічна діяльність німецьких учених у Харківському університеті у першій половині ХІХ ст. - Кривець, Н. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2011)
У статті висвітлено діяльність німецьких учених, педагогів, які працювали у першій половині ХІХ ст. у Харківському університеті, їхній внесок у розвиток науки та освіти в Україні. В статье освещается деятельность немецких ученых, педагогов,
которые работали в первой половине ХІХ в. в Харьковском университете,
их вклад в развитие науки и образования в Украине. The article highlights the work of German scholars, teachers who worked in
the first half of the nineteenth century in Kharkov University, their contribution
to the development of science and education in Ukraine.