Вплив гена AN3 на форму листя у Arabidopsis thaliana (L.) Heynh. - Кирпичова, І.В. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
Встановлено, що листкові пластинки розеткового листя у мутанта an3-1 звичайно обернено-ланцетної, рідше довгастої форми, тоді як у дикого типа листя овальної форми. Форма стеблового листя рослин лінії an3-1 довгастої форми, на відміну від овальної форми у дикого типа. Установлено, что листовые пластинки розеточных листьев у мутанта an3-1 обычно обратно-ланцетной, реже продолговатой формы, тогда как у дикого типа листья овальной формы. Форма стеблевых листьев растений линии an3-1 продолговатой формы, в отличие от овальной формы у дикого типа. It was stated, that sheet plates rosette leaves of a mutant an3-1 back-lanceolate, rarer oblong form, while a wild type leaves of oval form. Form of stem leaves of plants line an3-1 oblong form, unlike an oval form a wild type.