Регіональні об’єднавчі процеси країн Балтії й Білорусі у 1919-1920 рр. - Стрикун, І. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2011)
У статті авторка розглядає одну зі спроб національних політикумів
Білорусі та країн Балтії здобути визнання з боку світової громадськості
незалежності проголошених національних республік. В статье автор рассматривает одну из попыток национальных
политиков Беларуси и стран Балтии получить признание со стороны
мировой общественности независимости провозглашенных национальных
республик. In the given article it has been examined one of the attempts of the Belarus
and Baltic States’ national politishions to gain the proclaimed national republics’
independence recognition from the world publicity.