Нуклеотидна послідовність фрагментів плазміди pSS27 - Лук‘янчук, В.В.; Поліщук, Л.В.; Мацелюх, Б.П. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
Виявлено значну гомологію (92 %) просеквенованих стрептоміцетних послідовностей плазмід рSRL13, рSRL16 (F-праймер) та pSW49 (R-праймер) з послідовностями хромосомних генів білків споруляції Streptomyces coelicolor A3(2) та S. avermitilis MA-4680. Також встановлено їхню гомологію (73 %) з послідовностями TraА-генів кількох стрептоміцетних плазмід (pJV1, рSLS і pSN22). Нуклеотидні послідовності плазміди pSS27, що клоновані в гібридних плазмідах рSRL13, рSRL16 (F-праймер) та pSW49 (R-праймер), є гомологічними між собою. Обнаружена значительная гомология (до 92%) стрептомицетных последовательностей гибридных плазмид рSRL13, рSRL16 (F-праймер) и pSW49 (R-праймер) с последовательностями хромосомных генов белков спорулляции Streptomyces coelicolor A3(2) и S. avermitilis MA-4680. Также установлено их гомологию (73%) с последовательностями TraА-генов ряда стрептомицетных плазмид (pJV1, рSLS и pSN22). Hуклеотидные последовательности плазмиды pSS27, клонированные в гибридных плазмидах рSRL13, рSRL16 (F-праймер) и pSW49 (R-праймер), гомологичны между собой. It was found significant homology (up to 92%) of Streptomyces sequences of hybrid plasmid рSRL13, рSRL16 (F-primer) and pSW49 (R- primer) with ones of genes for sporulation protein of Streptomyces coelicolor A3(2) and S. avermitilis MA-4680 chromosomes. Also it is established them homology (73 %) with sequences of TraА-genes some Streptomycetes plasmids (pJV1, рSLS and pSN22). Homology one to others of sequences of plasmid pSS27 which were maintenanced in hybrid plasmids рSRL13, рSRL16 (F-primer) and pSW49 (R- primer) was established.