Діяльність німецьких учених в Університеті св. Володимира у ХІХ ст. - Кривець, Н. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2012)
У статті висвітлено внесок німецьких учених у становлення і розвиток наукової та освітньої діяльності Університету св. Володимира у
ХІХ ст., у розробку наукових досліджень з природничих наук. В статье освещается вклад немецких ученых в становление и развитие научной и просветительской деятельности Университета
св. Владимира в ХІХ в., в разработку научных исследований по естественным наукам. The article elucidates the contribution of German scientists in the formation
and development of scientific and educational activities of Kiev Saint Vladimir
University in the 19th cent., in the development of scientific researches in
natural sciences.