Проблеми збереження культурної спадщини національних меншин України (міжнародний аспект) - Катаргіна, Т. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2012)
Стаття присвячена розгляду етапів формування міжнародної системи захисту прав національних меншин та вирішенню проблем збереження їх культурної спадщини. Статья посвящена рассмотрению этапов формирования международной системы защиты прав национальных меньшинств и решению
проблем сохранения их культурного наследия. The article is devoted to the examination stages of forming the international
system protection of minority group’s rights and solving problems of
preservation their cultural heritage.