Сучасні критичні погляди на майбутнє європейської інтеграції - Нечаюк, І. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2012)
У статті представлено сучасне бачення перспектив європейської інтеграції через призму критичного аналізу причин загострення євроскептицизму в країнах-членах Європейського Союзу (ЄС) протягом 2008–2010 років. В статье представлено современное видение перспектив европейской интеграции через призму критического анализа причин обострения евроскептицизма в странах-членах Европейского Союза (ЕС) в течение 2008–2010 годов. The article represents the modern vision of the prospects of European integration through the prism of a critical analysis of the causes of euroscepticism aggravation in the member-states of the European Union (EU) in the period of 2008–2010.