Словацька культура в публікаціях Дмитра Чижевського на сторінках славістичних часописів у міжвоєнний період - Блашків, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2013)
Стаття подає стислий анализ праць Д. Чижевського про словацьку
культуру на сторінках славістичних часописів міжвоєнного періоду.
Визначено основні напрями досліджень та інтерпретацій Д. Чижевського словацької культури. В додатку представлено бібліографію
Д. Чижевського стосовно словацької культури. В статье представлен краткий анализ работ Д. Чижевского по словацкой культуре, опубликованых в славистических периодических
изданиях межвоенного периода. Определены основные направления исследований и интерпретаций Д. Чижевского словацкой культуры. В приложении подана библиография Д. Чижевского о словацкой культуре. The article presents a concise analysis of the articles on Slovak Culture
authored by Dmytro Čyževs’kyj and published in different journals of Slavic
Studies in the interwar period. The main directions of Čyževs’kyj’s research
and interpretations in this line have been defined. The appendix provides a
bibliography of Čyževs’kyj’s works on Slovak culture.