Огляд підходів до вивчення міжкультурного діалогу і процесів взаємодії культур - Мітькіна, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2013)
Стаття є оглядом теорій, концепцій та підходів у вивченні проблеми
міжкультурного діалогу, висвітлює погляди українських та західних
науковців, а також дослідників пострадянського простору. Статья представляет собой обзор теорий, концепций и подходов в
изучении проблемы межкультурного диалога, освещает взгляды украинских и зарубежных ученых, а также исследователей постсоветского
пространства. This article is a review of theories, concepts and approaches in studding of
the problem of intercultural dialogue, shows views of Ukrainian, Western and
Postsoviet scientists.