Академік А.О. Сапєгін – фундатор наукових основ селекції рослин (до 125-річчя від дня народження) - Підпала, О.В.; Кунах, В.А. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
Цьогоріч минає 125 років від дня народження Андрія Опанасовича Сапєгіна (11.12.1883 – 08.04.1946) – ботаніка, цитолога, одного із найвидатніших вітчизняних генетиків і селекціонерів, академіка АН УРСР (1929), її віце-президента (1939-1945).