IV Міжнародна наукова конференція “Фактори експериментальної еволюції організмів” - Дубровна, О.В.; Лялько, І.І. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2008)
22–26 вересня 2008 року в м. Алушта на базі туристично оздоровчого комплексу “Чайка” (Автономна республіка Крим) відбулася IV Міжнародна конференція “Фактори експериментальної еволюції організмів”, присвячена 90-річчю від часу заснування Національної академії наук України. IV конференцію, як і три попередні, було організовано Українським товариством генетиків і селекціонерів імені М. І. Вавилова за сприяння і підтримки Інституту фізіології рослин і генетики, Інституту молекулярної біології і генетики та Інституту клітинної біології і генетичної інженерії НАН України.