Комунікативна стратегія ЄС і проблеми української європеїзації - Горенко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2014)
Стаття присвячена з’ясуванню специфіки комунікативної стратегії
ЄС. Акцентуються інформаційні та комунікативні аспекти суспільної
легітимації кардинальних зрушень на шляху європейської інтеграції
України. Статья посвящена выяснению специфики коммуникативной стратегии ЕС. Акцентируются информационно-коммуникативные аспекты
общественной легитимации кардинальных изменений на пути европейской интеграции Украины. The subject matter of this article is to study specific features of
communicative strategy of EU. The main attention is paid to informativecommunicative
aspects for public legitimization of cardinal changes in
Ukraine’s integration in Europe.