Внешняя политика Республики Беларусь (общая характеристика) - Снапковский, В. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2014)
У статті досліджуються питання зовнішньої політики Республіки
Білорусь, зокрема розглянуто особливості сучасного геополітичного
становища Білорусі, конституційно-правові основи зовнішньої політики,
розвиток дипломатичних відносин з країнами світу, її участь у міжнародних організаціях та інститутах. В статье исследуются вопросы внешней политики Республики Беларусь, в частности рассматриваются особенности современного геополитического положения Беларуси, конституционно-правовые основы внешней политики, развитие дипломатических отношений со странами
мира, её участие в международных организациях и институтах. The article examines the foreign policy of the Republic of Belarus, in
particular, discusses the features of the modern geopolitical situation in
Belarus, the constitutional and legal framework of foreign policy, the
development of diplomatic relations with other countries, its participation in
international organizations and institutions.