Системи двох звичайних диференціальних рівнянь першого порядку, інваріантні відносно лінійних реалізацій алгебр Лі - Курікша, О.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Виконано повну групову класифiкацiю систем двох звичайних диференцiальних рiвнянь першого порядку вiдносно перетворень, лiнiйних за залежними змiнними. The complete group classification of systems of two first-order ordinary differential equations with respect to transformations linear in dependent variables is carried out.