"Над Дніпром і Віслою. Україна і Польща в європейському вимірі - минуле і сучасність" (рецензія на журнал) - Гуменюк, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки та знахідки, 2014)
У рецензії подається короткий опис та характеристика матеріалів
журналу. Підкреслюється значення українсько-польської співпраці в
академічній площині та сфері міжнародних відносин. В рецензии подается краткое описание и характеристика материалов
журнала. Подчеркивается значение украинско-польского сотрудничества в академической области, а также в сфере международных
отношений. In the review a short description about materials and the context of the issue
is given. Importance of the Ukrainian-Polish cooperation in academic field is
underlined in the review. It is pointed out meaning of the magazine for the
international relation sphere.