Асимптотична поведінка в середньому квадратичному розв'язків систем стохастичних диференціально-функціональних рівнянь нейтрального типу - Малик, І.В.; Ясинський, В.К. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержано умови стiйкостi в середньому квадратичному систем лiнiйних стохастичних диференцiально-функцiональних рiвнянь нейтрального типу. The conditions of the stability in mean square are obtained for stochastic functional differential equations of the neutral type.