О неустойчивости решений динамических уравнений на временной шкале - Мартынюк, А.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
В роботi наведено результати аналiзу нестiйкостi динамiчних рiвнянь на часовiй шкалi. Застосовнiсть отриманого результату iлюструється на прикладi системи другого порядку. We present new results on the instability for dynamic equations on time scales. To demonstrate the applicability, we use some examples of dynamic equations of the second order.