Обобщенное транспонирование матриц и структуры линейных крупномасштабных систем - Муллажонов, Р.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розвинуто поняття узагальненого транспонування матриць i вказано застосування до класифiкацiї великомасштабних лiнiйних систем. We develop a notion of the transposition of matrices and apply this approach to the classification of large-scale linear systems.