Суфражистська кампанія у Великій Британії (1860-ті - 1928 рр.): історіографія проблеми - Залєток, Н.; Черевко, О. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки і знахідки, 2015)
Проаналізовано основні наукові праці західних, радянських та пострадянських дослідників з історії жінок на шляху до гендерного рівноправ’я крізь призму суфражистського руху у Великій Британії. Проанализированы основные научные труды западных, советских и постсоветских исследователей по истории женщин на пути к гендерному равноправию сквозь призму суфражистского движения в Великобритании. The basic scientific studies of Western, Soviet and Post-Soviet scientists in history
of women on the way to gender equality through the prism of suffrage movement in
Great Britain are analysed.