Міжнародні зв'язки Національного авіаційного університету як вияв загальних тенденцій інтеграції вищої освіти України - Антонюк, Т. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки і знахідки, 2015)
Розглядається питання міжнародної співпраці Національного авіаційного університету як важливої складової діяльності, що забезпечує інтеграцію системи вищої освіти у світовий освітній простір. Показана роль
провідного університету у реформуванні й модернізації вищої школи. Рассматривается вопрос международного сотрудничества Национального
авиационного университета как важной составляющей деятельности, обеспечивающей интеграцию системы высшего образования в мировое образовательное пространство. Показана роль ведущего университета в реформировании и модернизации высшей школы. The question of international cooperation of the National aviation university is
examined as important component of activity that provides integration of higher
education system into the world educational space. It’s shown the role of the leading
university in reformation and modernization of higher school.