Першопорядкові секвенційні числення логік квазіарних предикатів з розширеними реномінаціями та рівністю - Шкільняк, О.С.; Шкільняк, С.С. (Проблеми програмування, 2022)
У роботі досліджено нові класи програмно-орієнтованих логік – чисті першопорядкові логіки часткових квазіарних предикатів із розширеними реномінаціями та предикатами строгої рівності й слабкої рівності. The paper considers new classes of software-oriented logical formalisms – pure first-order logics of partial quasiary predicates with extended renominations and predicates of strong equality and of weak equality.