Нова праця відомого дослідника історії Карпатської України - Міщанин, В. (Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки і знахідки, 2020)
Рецензія на монографію: М. Вегеш. Державотворчі процеси в Карпатській Україні (1938-1939). Ужгород: Видавництво ПП "АУТДОР-ШАРК", 2020. 552 с. Review of the Monograph by Mykola Vehesh: the State-Building Processes in Carpathian Ukraine (1938–1939). Uzhhorod: OUTDOR-SHARK, 2020. 552 p.