Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса
За допомогою тесту Еймса з метаболічною активацією та без неї визначено потенційну мутагенну дія неорганічної та органічної фракцій п’яти зразків сирокопчених ковбас. Отримані експериментальні дані свідчать про наявність у ковбасах хімічних речовин прямої і непрямої мутагенної дії, здатних індукуват...
Gespeichert in:
| Datum: | 2009 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова
2009
|
| Schriftenreihe: | Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/18904 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса / Д.Л. Ткачова, О.М. Дуган // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. — 2009. — Т. 7, № 2. — С. 249-256. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |