Академік Юрій Юрійович Глеба: до 60-річчя від дня народження (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2009)
18 листопада виповнилося 70 років відомому вченому в галузі молекулярної біологі ї та генетики рослин, докторові біологічних наук, професору , академіку Української академії аграрних наук, директору Південного біотехнологічного центру УААН, віце-президенту Українського товариства генетиків і селекціонерів імені М.І. Вавилова Сиволапу Юрію Михайловичу.