На гребені “ нової хвилі”: тенденції розвитку української історичної прози - Скорина, Л. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Ромащенко Л.І. Жанрово-стильовий
розвиток сучасної української історичної прози: Основні напрями
художнього руху: Монографія. - Черкаси, 2003. - 388 с.