Нові дослідження козацької доби в Україні - Рева, Л. (Слово і Час, 2004)
24—25 березня ц.р. в Києві в Українському товаристві охорони пам’яток історії та культури
спільно з науково-дослідним підприємством “Часи козацькі” та Центром пам’яткознавства НАН
України й Українським товариством охорони пам’яток історії та культури відбулася XIII Міжнародна
науково-практична конференція “Нові дослідження пам’яток козацької доби в Україні”.