Компаративістика forever - Яковенко, С. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Нахлік Є.К. Доля - Los - Судьба: Шевченко і польські та російські романтики / НАН України. Львівське відділення Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка. - Львів, 2003. - 568 с .