“Конкорданція поетичних творів Тараса Шевченка”: рівновеликості задуму та виконавства - Аврахов, Г. (Слово і Час, 2005)
Рецензія на книгу: Конкорданція поетичних творів Тараса Шевченка. Ред. і упоряд.
Ільницького О., Гавриша Ю. У 4 т. — Т. 1—4. — Нью-Йорк; Едмонтон,
Торонто. — 2001. — 3229 с.