Наші презентації (Слово і Час, 2005)
Юрій Барабаш. Гоголь у літературній свідомості українського зарубіжжя:
Нариси сприйняття та інтерпретацій; Літературознавчі обрії. Праці
молодих учених. Вип. 5, 6; Слово і доля: Збірник на пошану письменника,
професора Степана Пушика; Леонід Куценко. Наталя Лівицька-Холодна:
Нарис життя і творчості; Художній світ Лесі Українки-драматурга: 36.
наукових праць; Оксана Єременко. Українська балада XIX століття
(історія жанру); Американські літературні студії в Україні — К., 2004.
Вип.1. “Пуританська традиція в літературі США”; Сучасність. - 2004. -
№9; Сучасність. - 2004. - №10; Українська мова й література
в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах. — 2004. — № 4;
Всесвіт. - 2004. - № 9-10; Кур’єр Кривбасу. - 2004. - № 10-12;
Київ. - 2004. -№ 9; Київ. - 2004. - № 10; Критика. - 2004. - Ч 11;
Критика. - 2004. - Ч 12.