Пам’яті шевченкознавця - Судак, В. (Слово і Час, 2005)
У Національному музеї Тараса Шевченка відбувся літературно-мистецький вечір, присвячений 90-річчю від дня народження відомого письменника-шевченкознавця, лауреата Державної премії України імені Т.Шевченка Петра Володимировича Жура. Вечір організували Інститут літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України та Національний музей Тараса Шевченка.